ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 CopyRights

          cr-3d Με τον όρο πνευματικά δικαιώματα (copyrights) εννοούμε την πνευματική προστασία, το δικαίωμα δηλαδή του δημιουργού ενός έργου να εκμεταλλευτεί το προϊόν της εργασίας του!

     Αυτό σημαίνει ότι κάθε έργο, δοκίμιο, θεατρικό έργο, τραγούδι, χορογραφία, φωτογραφία, κώδικας HTML, γράφημα σε υπολογιστή, που μπορεί να απεικονιστεί στο χαρτί, να εγγραφεί σε κασέτα ή να αποθηκευτεί σε ηλεκτρονική μορφή, ενδέχεται να είναι προστατευμένο.

      copyright Η νομοθεσία που διέπει τα πνευματικά δικαιώματα δίνει στο δημιουργό το αποκλειστικό δικαίωμα της αναπαραγωγής, της δημιουργίας αντιγράφων, της διάθεσης, της ερμηνείας και της δημόσιας προβολής του έργου.

       Κανένας άλλος εκτός από τον δημιουργό, δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε χρήση του έργου, εάν δεν υπάρχει γραπτή, σαφής δήλωση, από τον ίδιο τον δημιουργό. Επομένως κάθε φορά που αποκτούμε ένα τέτοιο έργο χωρίς να καταβάλουμε αντίτιμο, παρανομούμε!copyright-bomb

             Στην Ελλάδα είναι παράνομο να κατεβάζει κανείς ταινίες ή τραγούδια των οποίων η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται! Οπότε, αν κάνεις κάτι τέτοιο, να είσαι και έτοιμος για τις συνέπειες της πράξης σου.            

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s